Küldd be ismerőseidet, kollégáidat, hogy megismerjék az angoltanulással kapcsolatos legfontosabb információkat!
Miért nem tud sok magyar folyékonyan angolul beszélni?
Mi a nyelvtan és hogyan nem szabad nyelvtant tanítani?
Mennyit és hogyan kell gyakorolni, hogy az eredményes legyen?
Hogy néz ki egy angolóra az OK-LightHouse Nyelviskolában?
Ezekre a kérdésekre lehet választ kapni hétköznap keddtől csütörtökig 15.45-től 16.45-ig az ingyenes bevezető előadásokon.
Minden pénteken 15.45-től 16.45-ig ingyenes bemutató óra, azaz semmi előadás, csak gyakorlás, hogy az érdeklődő lássa, hogyan működik a tanítási módszer, milyen stílusban és hangulatban zajlanak az órák.
Bejelentkezés a 342-4516-os telefonon.


Ugye, Te is gondolkodtál már azon, hogy mi lesz, ha elvégezted az összes tanfolyamot? A mondás szerint nehezebb valamit megtartani, mint megkapni vagy elérni. Hát ez nagyon igaz az angoltudásra, meg minden egyéb képességre is.
Mondjuk olyan rendes voltál, hogy a kezdőtől a vizsgaelőkészítőkig minden szintet elvégeztél. De a gond az, hogy az ember keservesen megszerzett tudása gyorsan megkopik. Eddig az történt, hogy valaki három év után, amikor rájött, hogy megint nem elég jó az angolja, ismét felhívta a nyelviskolát, írt egy szintfelmérőt, majd ÚJRA beült a kezdő 4-es vagy középhaladó 1-es szintre. Oké. Ezt egyszer megteszi még az ember: elvégzi, amit már megcsinált. De még egyszer már biztosan nem fogja ezt tenni, hiszen ez már nagyon kellemetlen.
Ezért indítjuk útnak a KLUBokat. Amit nagy nehezen megszereztél több hónapos intenzív tanulás, sok pénz és energia, valamint idő ráfordításával, azt most karbantarthatod vagy továbbfejlesztheted kisebb erőbedobással, szórakoztató módon.
Többféle klub beindítása is napirenden van. Lesz például Grammar Plus Club, Words Plus Club, Singlish Club, illetve Talking Point, esetleg Guide Club. Ezek a klubok olyan rendszerben működnek majd, hogy akár a nyelvtan, akár a szókincs, akár a témakörök tekintetében vesznek olyan részeket, amiket már tanultatok a tanfolyamokon, s kibővítik a tanultakat. A Singlish Club ismert angol slágerek szövegét dolgozza fel, s végül együtt el is énekelhetjük ezeket. A Talking Point (jelentése: beszédtéma) társalgó klub lesz, ahol különféle témákhoz kapcsolódóan lehet több szót és jellemző fordulatot elsajátítani.
Félreértés ne essék! Ezeke a klubok NEM ahogy esik, úgy puffan típusú helyek lesznek, hanem a már ismert módszert alkalmazzuk: az új dolgokat a tábláról leírni a füzetbe, begyakorolni mondatokban, majd jöhet a szituációs gyakorlat vagy a fordítás.
Kérjük, jelezz vissza, hogy az említett klubok közül melyik érdekel leginkább, elsőként azokat fogjuk beindítani, amelyekre nagy az igény.

Ezek a klubok tagsági díj és tagsági kártya ellenében látogathatók majd. Az éves tagság 10 ezer forint. A klubok minden szombaton délután 1517 óráig lesznek a nyelviskolában. Minden egyes klubfoglalkozásra előre be kell jelentkezni, és le kell foglalni a helyet, mert a termek befogadóképessége korlátozza a beférő klubtagok számát.
Ha érdekel ez a sokak által már régóta igényelt lehetőség, akkor fizesd be a jelképes összegű éves tagsági díjat, mert hiába van a nyilvántartásunkban 6000 tanuló (akikhez kivétel nélkül eljut ez a magazin) CSAK 1000 klubtagsági kártyát fogunk kiadni 2002-ig, mert várhatóan túl nagy lesz az igény. Aki idén megveszi a klubtagságot, annak kedvezményes 10 ezer forintot kell csak fizetnie, viszont 2002-től a klubtagság már 20 ezer forintba kerül majd.
Hívd fel a nyelviskolát mihamarabb a 342-4516-os számon, nehogy lemaradj erről a kiváló gyakorlási lehetőségről! 

Rendeld meg az ingyenes
OK NEWS on-line
nyelviskolai hírlevelet .


 
kezdőlap | tanfolyam indulási időpontok | ingyenes szintfelmérő | csevegj online | kedvezmények
on-line tájékoztató
| karaoke | térkép | állás | sajtó

© 2001. Lighthouse Nyelviskola Kft. Minden jog fenntartva.
A LightHouse szó és a világítótorony logó bejegyzett védjegy, az OK Nyelviskola bejegyzés alatt álló védjegy.
Címünk: 1067 Bp. Teréz krt. 13.
Telefon: 342-4516 Fax: 352-1621 Zöldszám: 06-80-20-30-40
Az oldalakat készítette: Toranaga Bt.