Kipróbálhatod a LightHouse angoltanulási módszert

Bemutatóóránk első részében áttekintjük a nyelvtanulással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket. Mi a célja az angol nyelv megtanulásának? Mi az a négy tevékenység, ami minden nyelvnél megtalálható, és milyen szerepet kap ez a nyelvoktatásban? Hogyan váltunk mindannyian tökéletes beszélőjévé az anyanyelvünknek, a magyar nyelvnek?

Ezután bemutatjuk, hogy hogyan tanítjuk az angol nyelvet a LightHouse Angol Nyelviskolában. Az érdeklődők kipróbálhatják módszerünket a szavak és a nyelvtan elsajátításában, valamint részt vesznek a társalgási gyakorlatban, aminek célja, hogy alkalmazni is tudják a tanultakat. Az anyagrészt úgy választottuk ki, hogy a bemutatóórán a teljesen kezdők is ki tudják próbálni nálunk a tanulást.

Díjmentes bemutatóóránkat kéthetente szervezzük, pénteken 17.00-18.30 vagy szombaton 10.00-11.30 időpontokban. A legközelebbi időpontról a 62/423-472-es telefonon vagy személyesen is lehet érdeklődni, címünk Szeged, Somogyi u.3.

Csoportos érdeklődés esetén, a bemutatóórát iskolánkon kívül is meg tudjuk tartani, előre egyeztetett színhelyen és időpontban.

 

  Iskolánk története    Nyelvtanítási módszerünk    Tanulóink sikerei    Bemutatóóra  
  Angol teszt    Tanfolyamok indulása    Tanfolyamdíjak, kedvezmények  
  Trinity nyelvvizsga  
  Álláslehetőség    Ajánlott linkek    Angol tanfolyam - Szórólapozásért  

   
Vissza | Oldal teteje | Címlap |