6721 Szeged,
Juhász Gyula u 3.
Telefon: 62/423-471,

62/423-472

LightHouse
NEWS

A Szegedi LightHouse
Nyelviskola havonta
megjelenő hírlevele
III
. évfolyam 1. szám
2000. május
Bevezető
A hónap kedvence
Bookstore
Játszunk eggyütt!
Tanfolyami naptár
Translation Practice
10 TIPP vizsgázóknak
LightHouse HíREK
Keresztrejtvény

Játsszunk együtt!

Van olyan barátod (ismerősöd), aki sokkal sikeresebb lenne, ha beszélne angolul? Vagy olyan, aki már többször nekikezdett az angol tanulásnak de abbahagyta? Esetleg már fel is adta, mert neki „nincs nyelvérzéke”?

Hozd be Őt(Őket) iskolánkba, vagy szombati bemutató óránkra ahol a már számodra is jól ismert szórakoztató módon kedvet kap csatlakozni hozzánk. Ha a barátod (ismerősöd) június 10-ig befizeti tanfolyamát (vagy tanfolyamait), 10% kedvezményt kap a jelenlegi árainkból. (Ez a kedvezmény azoknak szól, akiknek ez az első tanfolyamuk a LightHouse Nyelviskolában.)

És hogy a Te továbbtanulásodat is megkönnyítsük, az ismerősöd által először befizetett összes tanfolyami díj összegének (nem csak az előlegnek):

délutánra behozott új tanuló után: 10%-át
délelőttre behozott új tanuló után: 15%-át
napközbenre behozott új tanuló után: 20%-át

befizetési kedvezményként a következő tanfolyamodnál beszámítjuk*.

IGEN! AKÁR BEFIZETÉS NÉLKÜL IS ELVÉGEZHETED ÚJ TANFOLYAMODAT ITT A LightHouse Nyelviskolában, ha több barátodat hozod be hozzánk, vagy több tanfolyamot tartalmazó csomagra hozod be őket! És ez a Te továbbtanulásodat megkönnyítő program
június 10-e után is tovább él!

A bemutató óra:
helye: LightHouse Nyelviskola 6722 Szeged, Juhász Gyula u. 3.
időpontjai: május 6., 27., június 17., szombat 9:00–12:00-ig
a bemutató órára a BELÉPÉS DÍJTALAN!

A bemutató óra úgy van felépítve, hogy egyaránt szól kezdőknek és haladóbb szinten lévőknek is.

További kérdéseidről és a pontos részletekről a 423-472 és 423-471-es telefonszámokon vagy személyesen az iskolában a Juhász Gyula u. 3. szám alatt kaphatsz felvilágosítást.

*(Ez a kedvezmény nem ruházható át olyan személyre aki valaha az iskolában tanult, vagy az átruházás időpontjában az iskolában tanul, és nem váltható át készpénzre!)